Karriär

På Medtronic Sverige arbetar idag ca 60+ anställda. Företagskulturen är är en härlig mix mellan en amerikansk och svensk kultur eftersom vi präglas av vårt globala huvudkontor som ligger i Minneapolis i USA.

Den internationella miljön skapar möjlighet till resor och öppnar upp för utlandstjänster. Samtidigt präglas det svenska perspektivet av långsiktighet och mindre hierarkiskt tänkande.

Att arbeta för oss i Sverige innebär att man tillhör ett litet, personligt bolag samtidigt som man ingår i det stora internationella företaget med väl utvecklad infrastruktur och goda resurser och möjligheter att växa.

Vad är viktigt för dig när du söker ett nytt jobb?

fikarum

Det som attraherar många av våra medarbetare är de värderingar som företaget står för. Medtronic erbjuder behandlingar och produkter som årligen förbättrar och förlänger livet för miljontals människor världen över.

Att verka för att förbättra det allmänna hälsotillståndet i samhället ger oss en känsla av att vi arbetar för något viktigt, något som får både andra och oss själva att må bra. Som anställd på Medtronic har du många gånger daglig kontakt med patienterna.

Medtronics kontorsplatser i Solna är inhysta i ett modernt kontor med mycket ljus och öppna ytor. Arbetsplatserna är ergonomiskt utformade och det går att alternera mellan sittande eller stående arbetsställning. Friskvården är också viktig inom företaget vilket märks genom friskvårdsbidraget samt möjligheten till träning i samband med lunchen.

Eftersom vi finns representerade i hela Sverige arbetar många av våra medarbetare utifrån fullt utrustade hemmakontor.

Om du, precis som vi, vill arbeta med att lindra smärta, återställa hälsa och förlänga liv så är du mer än välkommen att kontakta oss eller söka efter lediga tjänster i vår databas.

I vår databas för lediga tjänster kan du hitta tjänster inom hela Medtronic Inc. dvs, Europa, Mellanöstern och Afrika, USA och Puerto Rico, Canada, Asien och Latinamerika. De lediga tjänsterna i Sverige och Norden finns under länken: Europa, Mellanöstern och Africa, och för att synliggöra samtliga tjänster klickar du på "View all".

Lycka till!

Om du har några frågor, kontakta oss genom att använda kontaktformuläret.

Medtronic Sverige på FacebookBesök oss på Facebook

Uppdaterad: 2016-06-01

Section Navigation

Additional information

Sweden