Vår målsättning

Vår målsättning har varit oförändrad sedan 1960 och den påminner oss om att Medtronics främsta prioritet är att bidra till mänskligt välbefinnande. Över ett halvt århundrade efter det att den först skrevs fortsätter vår målsättning att fungera som ett etiskt ramverk och stark inspirationskälla för alla våra anställda runt om i världen. Vår målsättning vägleder vårt dagliga arbete och påminner oss om att våra insatser förändrar livet för miljontals människor varje år.

Medtronics målsättning

Att bidra till mänskligt välbefinnande genom tillämpning av biomedicinsk teknik inom forskning, design, tillverkning och försäljning av instrument eller anordningar som lindrar smärta, återställer hälsa och förlänger liv.

 • Att rikta vår tillväxt i de områden av biomedicinsk teknik där vi uppvisar maximal styrka och förmåga; att samla personer och resurser som tenderar att förstärka dessa områden; att kontinuerligt bygga vidare på dessa områden genom utbildning och kunskapsassimilation; att undvika deltagande i områden där vi inte kan göra unika och värdefulla bidrag. (Se Våra behandlingar för mer information om våra behandlingar.)
   
 • Att utan förbehåll sträva efter största möjliga tillförlitlighet och kvalitet i våra produkter; att vara den oöverträffade standarden för jämförelse och att erkännas som ett företag präglat av hängivenhet, hederlighet, integritet och service. (Se Kvalitet för mer information om vårt industriledarskap på detta område.)
   
 • Att göra en rimlig förtjänst på aktuella operationer för att uppfylla våra skyldigheter, hålla igång vår tillväxt och uppnå våra mål. (Se Investerarrelationer för mer information.)
   
 • Att erkänna de anställdas personliga värde genom att skapa en anställningsram som ger möjlighet till personlig tillfredsställelse från utfört arbete, trygghet, befordringsmöjligheter och möjligheter att ta del av företagets framgång. (Se Karriärer för mer information.)
   
 • Att upprätthålla ett gott medborgarskap som företag. (Se Företagets sociala ansvar för mer information.)

 

Uppdaterad: 2015-07-09

Section Navigation

Additional information

Sweden