Livet efter KYPHON ballongkyfoplastik

En av fördelarna med en minimalinvasiv kirurgisk behandling är att det finns chans för att du återhämtar dig snabbare. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt du kan börja med dina favoritaktiviteter igen efter ballongkyfoplastiken.

Efter ingreppet

Medan du är kvar på sjukhuset rekommenderar personalen ofta att du ska gå omkring och röra på dig. Många patienter berättar att de omedelbart blir av med ryggsmärtan och kan gå och röra sig redan på sjukhuset.

Din läkare bokar troligen ett återbesök och berättar vad du eventuellt ska undvika att göra. De flesta är nöjda med resultatet av operationen och kan gradvis återgå till ett normalt liv när de har skrivits ut från sjukhuset.

Dagligt liv

Diskutera med din läkare hur du kan leva sunt efter operationen. Det är alltid viktigt att motionera och äta rätt, men som en rutinåtgärd efter en operation kan det hända att din läkare ger dig särskilda instruktioner om din hälsa och konditionsnivå. Många patienter berättar att de snabbt kan återgå till det liv de levde före ryggfrakturen och smärtan.

Informationen på denna webbplats bör inte användas som ett substitut för ett samtal med din läkare. Tala alltid med din läkare angående diagnos och behandling.

Uppdaterad: 2010-12-09

Section Navigation

Additional information

Take Charge

Contact Us

Medtronic AB
Hemvärnsgatan 9
Box 54
171 54 Solna
Medtronic
work Tel +46 (8) 568 585 00
work Fax +46 (8) 568 585 01
Order/Kundservice
Medtronic
work Tel +46 (8) 568 585 10
work Fax +46 (8) 568 585 11
Medtronic
Medtronic
Michelson Technology at Work
Sweden